سفارش تبلیغ
صبا ویژن

توضیحاتی در مورد خودروهای ایرانی
صفحه اصلی | عناوین مطالب | تماس با من | پروفایل | فارسی | عربی | انگلیسی google-site-verification: google211d1c18cda3acd8.html
مدیا پلیر
آمار وبلاگ


سایپا از نظر ما بر سر یک سه راهی بزرگ قرار دارد . کیا موتورز ، شریک دیرینه غول خودروسازی ایران است و از طرفی از ژیان گرفته تا سیتروئن C5 نشانه های همکاری طولانی مدت سایپا با سیتروئن فرانسه هستند . سایپا همچنین به تازگی بخش عمده ای از سهام تاپکو که نماینده رسمی فیات در ایران بود را خریداری کرده و برای مدیریتش یکی از اصلی ترین افرادش را نیز مامور کرده است اما نکته اینجاست که سایپا نمی تواند از هر برند یک خودرو روی خط تولیدش بیاورد و یا از پلت فرم آن کمپانی در محصولاتش استفاده کند . به همین جهت از 19 خرداد 1390 تا کنون ، نظرسنجی در وب سایت کارایران فعال بوده تا نظر شما را در این مورد بدانیم و ببینیم از نظر شما بهتر است سایپا با کدام برند در ایران فعالیت کند ؟

نتایج نظرسنجی نکات جالبی را نمایان می کند اما این جمله را از ما نشنیده بگیرید . در دفتر سایپایی ها مدتی است که پرچم کیا پایین آمده و لوگو و بنر های سیتروئن بیش از پیش به چشم می خورند . فیات هم که با این اوصاف نتوانسته دل مردم را به دست بیاورد و در ایران نیز مانند ترکیه سیاست هایش را به بار بنشاند و از تاکسی گرفته تا ارزان ترین خودرو را تحویل مردم چنین کشور در حال توسعه یا به قول مسئولین محترم ، فوق پیشرفته بدهد .

بر اساس امار به دست آمده در مجموع 2217 نفر در این نظر سنجی شرکت کرده اند و نتایج به دست آمده حاکی از برتری 62 درصدی کیا موتورز کره جنوبی نسبت به رقبا است . سیتروئن فرانسه با کسب 27 درصد آرا در رتبه دوم قرار گرفته و فیات ایتالیا که البته در صورت ورود به ایران ورژن ترکیه ای آن مد نظر ما است نیز با کسب 11 درصد آرا در رتبه سوم قرار گرفته است .

به راستی آیا برنامه ریزی سایپا برای سال آینده ، با نظر شما مطابق خواهد بود ؟



برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 90/11/27 ] [ 6:43 عصر ] [ محمد رضا آزادبری ]

بوگاتی ویرون

بوگاتى ویرون( (Bugatti Veyron 


شما چه تعریفى از شگفت انگیز ترین خودروى دنیا دارید؟

?  خودرویى با بیشترین اسب بخار؟

?  خودرویى با بیشترین سرعت و شتاب؟

?  گرانقیمت ترین خودرو؟ 

خودروى بوگاتى ویرون به نظر مى رسد که همه اینها را داشته باشد:

    ? یک موتور W-16  که مى تواند 1001 اسب بخار تولید کند.

    ?  بیشترین سرعت 400 کیلومتر بر ساعت

    ?  از 0 تا 97 کیلومتر بر ساعت در 3 ثانیه

    ?  از 0 تا 290 کیلومتر بر ساعت در 14 ثانیه

    ?  برچسب قیمتى بالغ بر 1.2 میلیون دلار 

در این مقاله ما نگاه عمیقى به این خودروى شگفت انگیز خواهیم داشت و خواهیم دید که چطور ممکن است این کارایى عظیم فقط در یک ماشین باشد.همه چیز با موتور این خودرو شروع مى شود:

 

ویژگی برجسته ی بوگاتی ویرون،موتور 1000 اسب بخاری آن است.

در ادامه مطلب اطلاعاتی کامل در خصوص ویرون توضیح داده ایم.

 

 اجازه بدهید با موتور شروع کنیم.  شما پروسه طراحى موتورى با این قدرت را چطور آغاز مى کنید؟ اگر قسمت" موتور خودرو چگونه کار مى کند" را خوانده باشید مى دانید که اگر بخواهید موتورى با 1000 اسب بخار را بسازید. آن موتور باید قادر باشد بنزین کافى بسوزاند. براى تامین این قدرت بیش از 5 لیتربنزین در دقیقه نیاز است.

 

تخمین سوخت مصرفی

اگر از ریاضیات خوشتان نمى آید مى توانید نادیده بگیرید!

?  1000 اسب قدرت تقریبا معادل 2.6 میلیارد ژول در ساعت است. هر گالن (3.8 لیتر) بنزین شامل 132 میلیون ژول است , بنابراین موتور 1000 اسبى باید بیش از 20 گالون (76لیتر) بنزین در ساعت بسوزاند.

?  هر چند موتور خودرو فقط 25%  ازانرژى سوخت را به چرخ ها تحویل مى دهد. 75% از این انرژى به گرما تبدیل مى شود. بنابراین موتور خودرو در واقع براى تامین این قدرت مى بایست 80 گالون در ساعت بنزین مصرف کند ونه 20 گالون. یا همان 5 لیتر در دقیقه.

 

 ما نیاز به یک موتور 16 لیترى داریم تا بتواند 5 لیتر در دقیقه سوخت بسوزاند. موتور دوج وایپر نیز 8 لیترى است و 500 اسب تولید مى کند. 

اما یک مشکل وجود دارد: موتور V-8 شانزده لیترى  خیلى حجیم است و پیستونهاى عظیمى دارد. همچنین امکان ندارد که بتواند با 6000 دور بر دقیقه بچرخد و حداکثر تا 2000 دور بر دقیقه بیشتر نمى تواند گردش داشته باشد.

  

بنابراین چگونه بوگاتى توانسته 1000 اسب قدرت را در یک خودروى سواری داشته باشد؟

موتور بوگاتی ویرون:

 بوگاتى دو چیز را براى تولید یک موتور جمع و جور وتوانا براى تولید 1000 اسب بخار در نظر گرفت. اولین و مشهودترین چیز توربوشارژر است.

 

 اگر شما قسمت "توربو شارژر" را خوانده باشید  مى دانید که یک راه آسان براى اینکه موتورى با قدرت بالا داشته باشیم بدون اینکه خود موتور را بزرگ بسازیم افزودن مقدار بیشترى هوا به هر سیلندردر ورودى سوخت است.توربو شارژر ها این کار را مى کنند. توربو شارژر هواى ورودى به سیلندر را فشرده مى کند در نتیجه سیلندر هواى  بیشترى را در خود نگه مى دارد. اگر شما 2 برابر هواى بیشتر وارد هر سیلندر کنید مى توانید 2 برابر سوخت بیشتر بسوزانید.در عمل این نسبت کاملا برابر نیست اما مى توان ایده اى بدست آورد. بوگاتى از یک توربو 18 psi استفاده مى کند که قدرت خروجى موتور را دو برابر مى کند. بنابراین , توربو شارژر به بوگاتى اجازه می دهد که اندازه موتور را از 61 لیتر به 8 لیتر برساند.براى تولید این مقدار هواى فشرده بوگاتى به 4 توربو شارژر جداگانه نیاز دارد. 

 

موتور و ورودی های هوا

دومین چیزى که براى تولید موتور بعد از توربو شارژر در نظر گرفته شد  بالا نگه داشتن خط قرمز دور و همچنین کاهش تاخیر در زمانی که پدال را مى فشاریم. بوگاتى یک موتور 16 سیلندر کمیاب دارد.

 2 راه آسان براى ایجاد یک موتور 16 سیلندر وجود دارد.

? یک راه این است که دو موتور v-8 در یک خط در کناردیگرى باشد و شفت خروجی نیز به این دو متصل مى شود. 

? راه دیگر این است که دو موتور v-8 در کنار هم باشند.

 دومین شیوه در حقیقت راهى است که بوگاتى اولین موتور 16 سیلندر خود را در اوایل قرن 20 ایجاد کرد.

در موتور ویرون , بوگاتى راه سختی را انتخاب کرد.بوگاتى دو موتور v-8 را درکنار هم ادغام و هر دو آنها را به یک میل لنگ متصل کرد.این پیکربندى موتور w-16 را در ویرون ایجاد کرد. 2 تا v تشکیل w را مى دهند.

خصوصیات برجسته:

خصوصیات موتورw-16 بوگاتى شگفت انگیز است.برای مثال:

? موتور داراى 4 سوپاپ در هرسیلندر و در مجموع داراى 64 سوپاپ است.

? داراى یک سیستم روغنکارى با محفظه خشک است که از خودروهاى فرمول یک قرض گرفته است.به همراه یک مسیر روغن داخلى پیچیده براى تضمین روغنکارى مناسب و خنک کارى براى 16 سیلندر

? داراى کنترل الکترونیکى است. داراى زمان بندى متغیر پیوسته بادامک است که براى کارکرد بهینه در دورهاى مختلف موتور به کار مى رود.

? داراى یک رادیاتور عظیم است که باید گرماى هدر رفته  از سوختن 5 لیتربنزین در دقیقه را جذب کند.

هر چیز در مورد این موتور بهترین است. یک مجموعه جمع و جور و جالب توجه است.این موتور تنها 710 میلیمتر طول, 889 میلیمترعرض و 730میلیمتر ارتفاع دارد. 

براى مهار کردن این مقدار اسب بخار و گشتاور, نیاز به یک سیستم انتقال قدرت شگفت انگیز است.

  

انتقال قدرت: 

انتقال قدرت این خودرو بى همتاست چون باید دو برابر گشتاور بیشتری را نسبت به خودروهاى اسپورت قبلى به کنترل در آورد . 

انتقال قدرت این خودرو شامل موارد زیر است:

?   هفت دنده

?   سیستم کلاچ دوگانه(دوبل)

?   تعویض ترتیبى(سکوئنشال)

?   سیستم تعویض کامپیوترى

این سیستم کنترل کامپیوترى همانند سیستمى است که در خودروهاى فرمول یک و خودروهاى مسابقه اى استفاده مى شود.هیچ پدال کلاچ یا اهرم تعویضى  براى راننده وجود ندارد. کامپیوتر دیسک هاى کلاچ را به خوبى یک تعویض واقعى کنترل مى کند.این کامپیوتر قادر است دنده ها را در 0.2 ثانیه تعویض کند. 

براى اطلاعات بیشتر در مورد سیستم کلاچ هاى دوبل ببینید: آئودى : قدرت متوالى: جزئیات تکنیکى 

اغلب غیر ممکن است که همه  گشتاور موتور  w-16 فقط به دو چرخ انتقال داده شود بدون اینکه آن دو چرخ روی زمین سر بخورند و فقط حول خود بچرخند. بنابراین ویرون همیشه چهار چرخ متحرک است. با استفاده از سیستم کنترل کششى(traction control system) ، خودرو قادر خواهد بود که همه اسب بخار موتور را حتی در حالت شتاب کامل به کار گیرد. براى توضیح بیشتر در مورد سیستم چهار چرخ متحرک  ببینید : آئودى کواترو و نیز "دیفرانسیل چگونه کار مى کند" و " چهار چرخ متحرک چگونه کار مى کند"

بدنه بوگاتی ویرون:

طبق گفته یکى از طراحان ویرون, بزرگترین چالش در طراحى ویرون آیرودینامیک آن بوده است. چطور مى توان خودروى مسافربرى را با 400 کیلومتر بر ساعت در جاده نگه داشت؟

  

خودروهاى فرمول یک یا مسابقه اى نیز مى توانند با سرعت 400 کیلومتربر ساعت حرکت کنند ولى آنها یک طراحى بدنه منحصر به فرد دارند. یک راننده بر روى مکانى مشخص دراز مى کشد. فاصله خودرو با زمین بسیار اندک است و از بالهاى بزرگى استفاده مى کند که نیرویى به سمت پایین وارد می کنند. ولى بوگاتى ویرون مانند یک خودروى عادى است که جاى 2 سرنشین نیز دارد.

اندازه هاى ویرون: 79  اینچ (2 متر) عرض, 176 اینچ (4.47 متر) طول و فقط 48 اینچ(1.22 متر) ارتفاع.

بخاطر داشته باشید که"هامر 2"(81.2) اینچ عرض دارد. ویرون نسبت به ارتفاعش خیلى عریضتر است.

از طرف دیگر،سطح زیرین ویرون مانند خودروهاى فورمول یک، دوکى مانند و ونتورى شکل است که باعث افزایش نیروى رو به پایین مى شود. اغلب یک بالچه در پشت ویرون وجود دارد که در سرعت هاى بالا به طور خودکار باز می شود که باعث افزایش نیروى رو به پایین شده و خودرو را چسبیده به جاده نگه مى دارد.

نشان داده شده که خودروهاى سوپر اسپرت با داشتن بالچه عقب متحرک قادرند در سرعتهاى بالا وزنى معادل 100 کیلوگرم در عقب و 80 کیلوگرم در جلوى خودرو ایجاد کنند.

   

بالچه عقب در سرعت های بالا نیروی رو به پایین زیادی ایجاد می کند.

موتور و ورودی های هوا

 

اگر شما به عکس فوق نگاهى بیاندازید متوجه دو وسیله لوله مانند مى شوید که در طرف موتور و بر روى سقف خودرو قرار دارند.ویرون از این کانالهاى براى کنترل جریان هوا استفاده مى کند.

ویرون سه دلیل براى کنترل جریان هوا دارد.

1-   در بیشینه قدرت، موتور 45000 لیتر هوا در هر دقیقه مصرف مى کند.

2-   در بیشینه قدرت، موتور 5 لیتر بر دقیقه بنزین مصرف مى کند و گرماى حاصله مى بایست توسط رادیاتور جذب گردد.

3-   در زمان توقف، ترمز ها نیاز به دفع حرارت دارند، خصوصا زمانیکه با سرعت زیاد و ترمزهاى زیاد در جاده هاى پر پیچ و خم مى رانیم. 

موتور ویرون پشت راننده قرار گرفته است. کانال هاى هوا که بر روى سقف قرار دارند هوا را به موتور و نیز دریچه هاى هوا که در کناره ها قرار دارند  هوا را به ترمز هاى عقب مى برند.

 

اندازه موتور و سیستم انتقال قدرت، به همراه سیستم چهار چرخ متحرک و چهار شفت محرک به همراه ایجاد دو صندلى و بزرگتر کردن ابعاد خودرو، باعث افزایش وزن خودرو مى شود. به همین دلیل بدنه آن را با فیبر کربن مى سازند تا وزن آن کاهش یابد.

وزن خودرو در حدود 1950 کیلوگرم است. براى مقایسه , دوج وایپر وزنى حدود 454 کیلوگرم کمتر از ویرون دارد.

در قسمت بعد نگاهى به تایرها و فضاى داخلى خودرو مى اندازیم.

تایرها و فضاى داخلى: 

حتى تایرهاى به کار رفته براى ویرون منحصر به فرد هستند. آنها اختصاصا توسط میشلن(Michelin) ساخته شده اند تا بتوانند تنش وارده به تایر را درسرعت 400 کیلومتربر ساعت تحمل کنند. این تایرها نیاز دارند که مانند تایرهاى خودروهاى مسابقه اى به زمین بچسبند و بتوانند از حداکثر توان موتوراستفاده کنند.

 

بدین منظور میشلن یک تایر کاملا جدید ساخت تا بتواند جوابگوى نیاز تجهیزات بى همتاى ویرون باشد. در عقب تایرها 365 میلیمترعرض دارند و در جلو 245 میلیمتر عرض دارند .

اندازه تایرها در جلو 245/690 R520 ودر عقب 365/710 R540 است.

اندازه قطر طوقه در جلو 520 میلیمتر و در عقب 540 میلیمتر (تقریبا 20 اینچ) است. این تایرها به بیان دیگر بزرگ و حجیم هستند. تایرهاى عقب بزرگترین تایرهایى هستند که تاکنون براى چرخ هاى عقب یک خودروى سوارى طراحى شده است.

این تایرها از سیستم PAX میشلن استفاده مى کنند. فشار تایر به صورت خودکار اندازه گیرى مى شود و این تایر مى تواند به صورت بدون باد 201 کیلومتر با سرعت 80 کیلومتر بر  ساعت حرکت کند. سیستم کشف کننده کمبود فشار هوا  نقش مهمى را در امنیت سیستم PAX بازى مى کند. این نقش ، آگاه کردن شما به کمبود فشار چه اندک اندک و چه ناگهانى است.

یکى از مزایاى سیستم PAX  توانایى حرکت بدون باد و عدم نیاز به تایر یدک است. 

فضاى داخلى:

ویرون در مدل اشرافى خود 2 صندلى دارد. بیشتر فضاى داخلى با چرم پوشیده شده است. داشبورد،صندلى ، سقف  و کناره ها همه چرمى اند. فقط بعضى از ادوات و مقدار کمى تکه هاى فلزى به عنوان زینت به کار رفته اند.

  

انواع مختلفى از وسایل الکترونیکى  در خودرو وجود دارد که به زیبایى و ظرافت در آن قرار دارند. یک سیستم استریو جالب توجه، سیستم ناوبرى و...  

آیا همه اینها ارزش میلیون ها دلار را دارد؟ چه کسى مى داند! ولى با این وجود ویرون نشان دهنده یک پیروزى تکنولوژیکى  بزرگ و جالب توجه است.

اگر به خودروهاى مسابقه اى نگاهى بیاندازیم اغلب این خودروها ى مسابقه اى سریع تر از ویرون نمى توانند بروند. در حقیقت ویرون به حد نهایى یک خودروى سواری نزدیک شده و بعید است خودرویى ببینیم که فراتر از ویرون در زمینه توان باشد.

این به بیان دیگر بهترین چیزى است که ویرون بدست آورده است.



برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 90/11/27 ] [ 6:43 عصر ] [ محمد رضا آزادبری ]

شما گاهی خودروهای نظامی را میبینید که در موقعیت های  سخت (فوق العاده) قرار دارند و این موقعیت ها مى تواند شامل عبور از آب های کم عمق و غوطه ور شدن باشد.

ساخت خودرویی که بتواند به صورت غوطه ور در آید یک چالش است  - همه انواع موتورهای احتراق داخلی برای کارکرد خودشان نیاز به منبع هوا دارند و نیز بایستی قادر باشند گازهای  خروجی را بیرون هدایت کنند. اگر عمق آب زیاد نباشد گازهای خروجی مى توانند خارج شوند زیرا آنها تحت فشار قرار دارند. هوای ورودی مشکل ساز است – اگر موتور غوطه ور در آب شود آنگاه هوای ورودی نمى تواند وارد موتور شود و موتور از کار مى افتد.

شما مى توانید مشکل هوای  ورودى به موتور را با افزودن یک لوله هوا کش رفع کنید.خودروهای چند منظوره نظامی  اغلب شامل یک هواکش است و اجازه مى دهد که غوطه وری این خودرو ها  تا 5 فوت آب نیز امکان پذیر باشد(1.6 متر)

پس برای شناوری خودرو در آب لازم است که موتور کاملا ضد آب شود. بنابراین سئوال این متن مى تواند بدین صورت تغییر یابد:

" آیا ضد آب کردن موتور دیزل راحت تر است یا موتور بنزینی؟"

 برای ضد آب کردن هر خودروی  بیابانی (آف رود) , قسمت های مختلفی برای اینکار وجود دارد. برای مثال:

هر وسیله الکتریکی مانند ecu , برف پاک کن ها , چراغ ها , باتری و غیره بایستی  آب بندى  (ضد آب)شوند. 

هر هواکشی برای کارتر , دیفرانسیل  و ... بایستى آب بندی شود ( یا همسطح لوله هواکش شوند)

باک سوخت مى بایست آب بندی شود و هواکشی مناسب آن نیز انجام شود

هر محفظه یا شکافی که مى تواند پر از آب شود بایستى خالى از آب گردد. 

با فرض رعایت شدن موارد فوق و ضد آب بودن موتور, آنگاه خودرو مى تواند در آب نیز به حرکت خود ادامه دهد.به طور کلى ضد آب کردن موتورهاى دیزلى آسان تر از موتورهاى بنزینى است بخاطر وجود سیستم جرقه زنی و شمع در موتور بنزینی که کار را برای آب بندی  سخت مى کند. این اجزا در ولتاژ بالا کار مى کنند و درز گیری و ضد آب کردن آنها  سخت ا ست ( اما غیر ممکن نیست).

یک موتور دیزل سیستم جرقه زنی ندارد .اگر موتور دیزل یک پمپ سوخت مکانیکی و نیز انتقال قدرت کاملا مکانیکی داشته باشد دیگر هیچ نگرانی بابت سیستم کنترل الکترونیکی این نوع از موتورها و در نتیجه خودروها وجود ندارد.این ترکیبات مى تواند منجر به یک موتور دیزل شود که به آسانی ضد آب مى شود. به همین دلیل است که خودروهاى نظامى  اى که مى توانند از آب عبور کنند موتورهاى دیزل دارند.



برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 90/11/27 ] [ 6:42 عصر ] [ محمد رضا آزادبری ]

خودرو های کره ای بالاخره در تیراژ گسترده وارد ایران شدند و شرکت های واردکننده فهرست جدید قیمت های این محصولات را به صورت غیر رسمی اعلام کرد . محصولات اطلس خودرو و آسان موتور که به ترتیب عرضه کننده محصولات کیا موتورز و هیوندای کره جنوبی هستند شامل افزایش قیمت 5 تا 20 میلیون تومانی شده اند . رکورددار این افزایش قیمت ها ، کیا اسپورتیج است . نسل جدید اسپورتیج در یک مرحله وارد کشور شد و واردات آن تا مدتی قبل قطع بود و قیمت شرکتی تعیین شده برای آن نیز حدود 56 میلیون تومان تعیین شده بود . قیمت این خودرو در بازار در زمان کمبودش تا مرز 80 میلیون تومان و حتی بالاتر ( چیزی حدود کیا موهاوی که دو سایز بزرگتر از اسپورتیج است ) نیز رفت و همه تصور می کردند با عرضه مجدد این خودرو قیمت ها به حالت عادی باز گردند اما در کمال ناباوری ، اسپورتیج رکورددار افزایش قیمت های شرکتی اطلس خودرو بود به گونه ای که قیمت جدید تعیین شده برای این خودرو 74.7 میلیون تومان تعیین شده است .

خودرو های وارداتی تا پیش از این با مشکل عدم ثبت سفارش و عدم توانایی در عرضه مناسب خودرو ها به بازار دست و پنجه نرم می کردند و فهرست قیمت هایشان را از اردیبهشت ماه دستکاری نکرده بودند . حتی بهمن خودرو که محصولاتش را به صورت CKD به تولید می رساند هر از چند گاهی افزایش قیمت های نجومی را برای خودرو هایش در نظر می گرفت . بهانه ها بسیار بودند : از سونامی ژاپن گرفته تا افزایش قیمت ین ، افزایش تقاضا ، افزایش قیمت موارد اولیه فلزی صنعت خودرو و هزاران هزار دلیل دیگر . از آن طرح وارد کنندگان و حتی تولید کنندگان شکایت دارند که از طریق بانک ها نمی توانند هزینه ای به خارج از کشور منتقل کنند و به دلیل افزایش تحریم ها به قطعه یا خودرو مورد نظرشان برسند که یکی از این شاکی ها همین سایپای خودمان است !

در ادامه به بررسی جدیدترین فهرست قیمت خودرو های وارداتی کره ای در ایران خواهیم پرداخت :

محصولات کیا در ایران ( اطلس خودرو )

کیا سراتو کوپ : 49.8 میلیون تومان ( 4.3 میلیون تومان افزایش قیمت )

کیا سراتو : 46.7 میلیون تومان ( 4.5 میلیون تومان افزایش قیمت )

کیا کارنز(فیس لیفت) : 49.7 میلیون تومان ( 5.5 میلیون تومان افزایش قیمت )

کیا اسپورتیج : 74.7 ( 18.3 میلیون تومان افزایش قیمت )

کیا موهاوی : 85.1 میلیون تومان ( 7 میلیون تومان افزایش قیمت )

کیا سورنتو : 74.7 میلیون تومان ( 9.7 میلیون تومان افزایش قیمت )

کیا کادنزا : 76.6 میلیون تومان ( 10.3 میلیون تومان افزایش نسبت به قیمت اولیه اعلام شده )

محصولات هیوندای در ایران (آسان موتور )

هیوندای سوناتا YF : 65.3 میلیون تومان

هیوندای آی ایکس 55 : 82 میلیون تومان

هیوندای آی ایکس 35 : 72 میلیون تومان

هیوندای آزرا 2012 ( نسل جدید ) : 89-90 میلیون تومان

هیوندای سانتافه : 73 میلیون تومان

هیوندای آی30 : 48 میلیون تومان

هیوندای آی20 : 40 میلیون تومان

ون اچ1 : 64 میلیون تومان

هیوندای جنسیس سدان : 99.9 میلیون تومان

هیوندای جنسیس کوپه : 74.3 میلیون تومان

محصولات مزدا در ایران ( بهمن خودرو)

مزدا 3 : 53 میلیون تومان

مزدا 2 : 37 میلیون تومان

هنوز اطلاعاتی از قیمت های نهایی دیگر واردکنندگان و تولید کنندگان در دست نیست اما به نظر می رسد با این روند افزایش قیمت مسئولان بار دیگر به فکر کاهش اورژانسی تعرفه واردات و هزاران مالیات و هزینه دیگر که به واردکنندگان تحمیل می شود بیفتند.شرکت های عرضه کننده این محصولات نحوه استقبال مردم از سری جدید خودرو های وارداتی بسیار خوب ارزیابی کرده اند و در کمال تعجب از تقاضای بالا برای خرید این محصولات خبر می دهند . هم اکنون تمامی محصولات به تعداد کافی در نمایندگی های اطلس خودرو و آسان موتور موجود هستند و با طول دوره 15 روزه به مشتریان تحویل داده می شوند.



برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 90/11/27 ] [ 6:42 عصر ] [ محمد رضا آزادبری ]

مهر درباره آخرین وضعیت اختصاص سهمیه ویژه بنزین نوروزی به خودروهای شخصی از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور کسب اطلاع کرد: با پیشنهاد ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور به ستاد هدفمندی یارانه ها ، اختصاص سهمیه ویژه بنزین نوروزی به خودروهای شخصی منتفی شده است.

عبدالله جلالی قائم مقام ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور هم امروز با تاکید بر تثبیت قیمت و سهمیه های بنزین خودروهای شخصی تا اطلاع ثانوی، از عدم اختصاص سهمیه ویژه بنزین نوروزی برای سال 1391 خبر داده است.

وزارت نفت امروز با انتشار گزارشی، حجم بنزین یارانه ای ذخیره سازی شده در کارتهای هوشمند سوخت را حدود 120 میلیون لیتر عننوان کرده است که در این صورت شمارش معکوس برای حذف تدریجی بنزین 100 تومانی از جایگاه های سوخت اغاز شده است.

سهمیه بنزین آزاد خودروهای شخصی در صورت اتمام سهمیه بنزین نیمه یارانه ای 400 تومانی خودروها از طریق کارت هوشمند سوخت خودرو قابل برداشت است، ضمن آنکه برای اسفند ماه سال جاری هم هیچگونه محدودیت زمانی برای استفاده از سهمیه بنزین 100 تومانی ذخیره شده در کارتها تعیین نشده است.

پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، بنزین معمولی یارانه ای 400 تومان، بنزین معمولی آزاد 700 تومان، بنزین سوپر نیمه یارانه ای 500 تومان و بنزین سوپر آزاد 800 تومان در سطح جایگاههای کشور عرضه شده است.



برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 90/11/27 ] [ 6:41 عصر ] [ محمد رضا آزادبری ]
   1   2      >
درباره وبلاگ
برچسب‌ها وب
نظرسنجی
IS
بک لینک فا